Lage kosten

ViePlus is vrijwel onderhoudsvrij. Daardoor zijn de kosten voor het gebruik van het systeem laag.

Om de ViePlus toepassing te kunnen gebruiken is een internetaansluiting noodzakelijk (ADSL of kabel), bijvoorkeur met een draadloos modem (u kunt dan het scherm plaatsen waar u wilt in uw woning). Indien gewenst kan ViePlus ook de installatie van het scherm verzorgen en u adviseren over de aanvraag van een Internet aansluiting.

Indien ViePlus ingezet wordt in een zorgomgeving en een deel van de services door de zorginstelling kunnen worden verricht, dan zijn lagere maand tarieven mogelijk (neem hiervoor contact op met ViePlus).

Skype™ gebruik is gratis en afhankelijk van de situatie kunt u hier dus aanzienlijk op telefoonkosten besparen.

Met ViePlus kunt u, naast het fysieke bezoek aan de oudere, een intensiever contact hebben, zonder dat dit hoeft te betekenen dat u veel kilometers maakt.

Mochten er verdere aanpassingen nodig zijn om het scherm te gebruiken bijvoorbeeld voor slechthorenden of montage van het scherm door middel van een zwenkarm dan kunnen wij u daar vrijblijvend over informeren. Ook bij een ziekenhuisopname kan ViePlus gebruikers helpen om in contact te blijven. Als een gebruiker van ViePlus, waarvan de partner niet met een PC kan omgaan, in een ziekenhuis moet worden opgenomen, dan biedt ViePlus voor de duur van de opname de mogelijkheid aan om een tijdelijk tweede ViePlus aanraakscherm te huren. Ook hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Aanvullende gegevens