Zelfregie

Controle houden over het eigen leven vindt iedereen belangrijk. Een ieder van ons is een unieke persoonlijkheid met eigen wensen en voorkeuren. Daarom kan ViePlus worden aangepast op de wensen van de gebruiker. Eén van de aspecten die ViePlus hierin uniek maakt, is dat het principe van eenvoudige bediening ook is doorgevoerd in het beheer van de toepassing.

Het toevoegen van functies, dan wel het toesnijden van bestaande functies op de wensen van de oudere en/of mantelzorgers is erg eenvoudig.

De gebruiker kan het beheer zelf doen, maar kan er ook voor kiezen dit te laten doen door één van de kinderen, familie of vrienden. Samen kan dan worden bepaald welke functies er worden gebruikt.

Het beheer kan worden uitgevoerd vanachter het ViePlus scherm, maar ook vanaf de PC van een mantelzorder via het Internet. Denk aan het toevoegen van nieuwe contactpersonen of nieuwe Web Albums. De veranderingen of toevoegingen zijn direct beschikbaar voor de gebruiker van ViePlus.

Zo kan men “klein” beginnen (bijvoorbeeld alleen Skype™ met familie en bekenden) en het systeem laten meegroeien met de behoeften en vaardigheden van de gebruiker. Niet geactiveerde functies zijn niet zichtbaar en zorgen dus ook niet voor verwarring. Zo blijft ViePlus altijd eenvoudig te bedienen.

Dit alles geeft de gebruiker en de familie een vorm van zelfregie binnen de ViePlus toepassing die ongekend is en het ViePlus product mede uniek maakt in zijn soort. (Wilt u meer weten over de beheer functie klik hier).

Aanvullende gegevens