Het laatste nieuws over ViePlus

ViePlus staat weer op de beurs Domotica en Slim wonen

Ook dit jaar staat ViePlus weer op de beurs "Domotica en Slim Wonen" in het Evoluon in Eindhoven. De beurs wordt gehouden op 20 en 21 November 2013.

Vieplus laat hier de laatste ontwikkelingen zien. Met name ViePlus op iPad en Android tablet vult een veel gehoorde wens van onze klanten in.

Ook de eerste ontwikkelingen op het gebied van telehealth en remote diagnostics worden getoond.

Wij zien u graag op de beurs. Vieplus is te vinden in stand 1.14.

ViePlus in Tros Nieuwsshow

Beluister het radio interview met ViePlus in de Tros Nieuwsshow van 16 november 2013.

http://www.tros.nl/tros-radio-tips/nieuwsshow/nieuwsshow-uitzendingen/item/?tx_trosradio[itemid]=166637

Verkerk Service Systemen en ViePlus BV sluiten partnerschap overeenkomst

Verkerk Service Systemen gaat de ViePlus oplossing aanbieden aan bestaande en nieuwe klanten. Met de combinatie van de innovatieve ViePlus oplossing en de bekende en vertrouwde producten en service van Verkerk Service Systemen zijn nieuwe, interessante oplossingen mogelijk voor partijen in de zorg.

VerkerkContractDe combinatie maakt beeld – beeld alarmopvolging en een groot aantal innovatieve zorg– en service concepten in een extramurale setting mogelijk. Zorginstellingen kunnen hiermee op een efficiënte manier inspelen op ontwikkelingen zoals het scheiden van wonen en zorg en de noodzaak om kwalitatief goede diensten aan te bieden aan een steeds grotere groep ouderen. Daarnaast biedt de oplossing een optimale ondersteuning voor de toenemende zelfregie van cliënten, de behoefte aan sociaal contact en mantelzorgondersteuning.

De 5 jarige overeenkomst tussen Verkerk Service Systemen en ViePlus garandeert continuïteit en de mogelijkheid om voortdurend in te spelen op nieuwe wensen van zorginstellingen. Beide partijen zijn enthousiast over de mogelijkheden en vastberaden om ook in de toekomst samen met klanten goede oplossingen te creëren voor een kwalitatief hoogwaardige zorg in Nederland.

ViePlus certificering met Verklizan

ViePlus en Verklizan zijn bezig met een certificeringstraject voor het doorgeven van alarmmeldingen en beeld - beeld communicatie met de UMO zorgcentrale.
Het volledig Internet gebaseerde systeem van ViePlus zal op IP basis alarmmeldingen doorgeven, waarna via een beeld - beeld communicatie een opvolging van de melding kan plaatsvinden

Aanvullende gegevens